Világrekord! Egy nap alatt ötször vágott szalagot a fideszes képviselő

Világrekord! Egy nap alatt ötször vágott szalagot a fideszes képviselő

Vitányi István, a Fidesz országgyűlési képviselője a közel kétezer lelkes Hajdú-Bihar Megyei Berekböszörményben járt és saját beszámolója szerint is mozgalmas napja volt. A román határ mentén fekvő településen zene, táncl és az üstökben fortyogó pörkölt fogadta a térség kormánypárti képviselőjét.

Vitányi képviselő ezután meghatottan avatta fel a megújult az óvodai játszóudvart két óvodás közreműködésével. A megújulásba tartozott egy hinta és egy kis bringa út.

De nem volt idő sokáig fényképezkedni az ovisokkal, mert Vitányi István és kísérete ezután a végre leaszfaltozott József Attila utcát elzáró nemzeti szalagot kellett átvágnia ahová elkísérte a falu elöljárósága és néhány kíváncsiskodó.

A Fidesz képviselője nem sokkal később kissé morbid módon a temetőben fényképezkedett. Vitányi István a temetői infrastruktúra fejlesztését ünnepelte meg egy újabb szalagátvágással. A fejlesztésnek nevezett beruházás gyakorlatilag egy új urnafal a temetőben.

Következett a helyi sportélet fellendítése céljából kivitelezett lelátó, ami berekböszörményi sportpálya egyik oldalát foglalja el.

A szalagátvágás itt is gyorsan lezajlott, hogy aztán Vitányi István a falu számára nélkülözhetetlen szoborpark átadásával zárja le a maratoni hosszúságú (fel)avató napot.

Vitányi István, a térség fideszes országgyűlési képviselője a rekordnak számító egy nap alatt öt alkalommal vágta át a nemzeti színű szalagot egy viszonylag kis településen, de nem ő az egyetlen kormánypárti politikus aki kamerák kereszttüzében szeret felvatnai többynire nem sok hasznot hozó (látszat)beruházásokat.

Herczeg Zsolt, Mezőtúr Fidesz-KDNP-s polgármestere például egy köztéri óriás köcsögöt avatott fel a minap.

Nagy Csaba fideszes országgyűlési képviselő pedig a Baranya megyei Pellérden egy csocsó asztalt adott át. Erre írta az egyik kommentelő, hogy kis pénz kis foci...