Volner: ezek tényleg gecik!

Kemény helyzet, kemény szavak.

Ahogyan arról tegnap hírt adtunk: Volner Jánost egy Fidesz-közeli vállalkozó figyelmeztette arra: vagy kiszáll a politikai életből, és Vona Gábort kezdi támadni, vagy a Tállai András volt fideszes képviselő által vezetett NAV a politikus egykori cégeivel kapcsolatban büntetőeljárást kezdeményez. A politikus nem fogadta el a zsaroló "ajánlatot" - helyette inkább megosztotta a történetet a nyilvánossággal a Facebookon. Tegnap este a HírTV-ben pedig meglehetősen keresetlen szavakkal minősítette a kormánypárt eljárását.

Volner bejegyzése szerint egyébként a vállalkozó még azt is hozzátette: ha Volner nem fogadja el az ajánlatot, azon se lepődjön meg, ha egy ismert nagyvállalkozóval - aki nem Simicska Lajos - folytatott beszélgetéséről készült felvétel is kikerül majd róla, ami szintén segít a kinyírásában.

 

Megzsarolták Volnert: szálljon ki és támadja be Vonát, vagy kicsinálják

Ellenzéki politikusok titkosszolgálati módszerekkel való megfigyelése, követése és lejáratása, most pedig már zsarolása is napirenden van a zuhanórepülésben lealjasodó magyar politikában. Volner Jánost, a Jobbik frakcióvezetőjét a Facebookon közzétett bejegyzése szerint megpróbálták megzsarolni. A politikus azt írta, egy kormányzati körökkel jó kapcsolatot ápoló vállalkozó titkos találkozót kért tőle, mondván, erősen bizalmas információkat szeretne megosztani vele.

 

"Kérte, hogy gondoljam át a dolgot, mert ha nem az első megoldást választom, akkor szerinte már a jövő héten indul a gőzhenger és kinyírnak"

- írta a Jobbik frakcióvezetője a közösségi oldalon.