Volner János kiosztotta a panaszkodó kormányszóvivőt

Nyílt levelet írt a Jobbik alelnöke.

Mókás! A kormányszóvivő pityereg, mert a Washington Post nem hozta le a cikkét

Egyrészt rémisztő, másrészt meglepő és mulatságos, hogy Kovács Zoltán tökéletes precizitással fogalmazta meg azt, amit nagyon sokan éppen róluk, a kormánypártokról és médiájukról gondolnak az emberek Magyarországon.Le nem hozott válaszcikkével összefüggésben írt sirámaiban a kormányszóvivő megállapítja, hogy 1."Mennyire nagy a sajtó felelőssége ezekben a hazugságokkal vészterhes időkben..."

"Kovács Zoltán kormányszóvivő nemrég igencsak kiakadt azon, hogy a Washington Post nem hozta le az egyik válaszcikkét és csupán azt kínálta fel neki, a cikk alatt, kommentként tegye közzé véleményét. Az Orbán-kormányról kemény kritikát mondó amerikai lapot Magyarország-ellenességgel vádolta meg és számon kérte rajtuk a kiegyensúlyozottság hiányát. Orbán derék vitéze még a kommunista rendszer cenzúráját is felidézte az eset kapcsán. Az alábbi levelet küldtem el a felháborodott kormányszóvivő részére:

Kedves Zoltán!

Mivel az életben tegeződünk, ezért most is ezt teszem. Meglepetéssel olvastam, mennyire kiakadtál azon, hogy a Washington Post nem volt hajlandó lehozni a válaszcikkedet. Az eset kapcsán néhány körülményre szeretném felhívni a figyelmedet:

A főnököd két templomba járás között az ország legocsmányabb hazugságokat terjesztő médiabirodalmát működteti. Ráadásul közpénzből teszitek mindezt. Ahhoz, hogy az adófizetői milliárdokat a kormányodra jellemző "keresztényi szeretettel" bele tudjátok pumpálni például a pornográf tartalmakban tocsogó Ripostba, Nektek folyamatosan a világ leghülyébb politikai kampányaira van szükségetek. Most éppen egy 87 éves aggastyánnal vívtok milliárdokért szájkaratét. Mit lehet erre mondani? "Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van és ne legyek kemény?". 

A kiegyensúlyozottság hiányáról beszéltek, éppen Ti? Amikor hónapokon keresztül nincs egyetlen jobbikos meghívottja sem a köztévének? Amikor szinte az összes megyei lap címoldaláról a főnököd zúdítja ránk a propagandáját? Amikor újságokat zártok be és normális lapokat tesztek olvashatatlanná lánczitamások főszerkesztésével? Amikor a közpénzből felpumpált újságotok előre megírta, hogy balhé van Vona felszólalása alatt a Jobbik rendezvényén, miközben Vona még fel sem szólalt? Tükrötök van?

De mást mondok: ha rajtatok múlik, akkor erre az országra zombiapokalipszis vár. Az összes politikai kampányátok középpontjában a "gyűlöletes ellenségek" állnak, ráadásul valamilyen csoda folytán pont azok, akik korábban bőkezűen pénzelték a politikai tevékenységeteket. Meg beírattak Benneteket valamelyik Soros-képzésre, ugye emlékszel még? Vagy ma már ciki? Szerinted milyen országot lehet ebből a permanens gyűlölködésből építeni? Az oktatás PISA-tesztek által igazolt mélypontja is a zombiapokalipszis eléréséhez kell, vagy simán csak tehetségtelenek voltatok ebben is?

Semmi nem tart örökké, Ti is menni fogtok. Jó alaposan kiszellőztetünk utánatok és elkezdünk építkezni a romok között."