Vona: „Emberek! Orbán mégis beengedi a migránsokat!”

A Jobbik elnöke szerint a kormányfő nem merte bejelenteni, ezért bízta Rogánra.

Rogán Antal újságírói kérdésre mondta azt, hogy

a kormány hajlandónak mutatkozik beengedni a 14-18 év közötti migránsokat.

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az Európai Néppárt szombati ülése után – amelyen Orbán Viktor is részt - számolt be az ott elhangzottakról.

Orbán meghátrált Brüsszelben: működhet a CEU, feltételekkel jöhetnek a fiatal migránsok

Nem először bizonyosodik már be, hogy Orbán Viktor harcos retorikája inkább csak itthonra szól, de Brüsszelben már sokkal simulékonyabb és megengedőbb, ha nyomás alá helyeződik. Miközben az elmúlt napokban a Fidesz-propaganda a Magyarországot védelmezőkre és hazaárulókra osztotta CEU-ügyben a politikai palettát, a kormányfő lényegében úgy tűnik, hogy kapitulált Brüsszelben, sőt, most már migránsokat is hajlandó lenne Magyarország területére beengedni.

Vona Gábor szerint a világ legdrágább népszavazási kampánya után, egy kétéves hazudozás után, egy permanens sorosozás és migránsozás után lehullt a lepel:

„Orbán nem tudja megvédeni Magyarországot! Orbán végig hazudott. Orbán mégis beengedi a migránsokat, méghozzá olyan fiatalokat, aki maholnap már felnőttek. Orbán hülyének nézte a saját szavazóit és a magyar társadalmat. Azt mondta folyamatosan, hogy ez a legfontosabb kérdés, és íme, letette a fegyvert. Részéről jöhetnek a bevándorlók. A Jobbik meg fogja védeni Magyarországot. Se szegény migráns, se gazdag migráns! Magyarország a magyaroké!"

- írta a Facebookon a Jobbik elnöke.