Will Smith bocsánatot kért a viselkedése miatt

Will Smith bocsánatot kért a viselkedése miatt

A vasárnap esti Oscar-gála egyik legfurább pillanata volt, amikor Will Smith sajátos módon vett elégtételt a showműsort vezető Chris Rock-kon.

Az egész közönségben meghűlt a vér, amikor Smith felugrott a színpadra, és felképelte Chris Rockot, aki felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságával viccelődött. "Jada, szeretlek. G.I. Jane 2, alig várom, hogy lássam, ugye?" - jegyezte meg, a foltos hajhullásban szenvedő színésznő borotvált fejére célozva.

Smith aztán az Instagrammon kért bocsánatot az önfejűsége miatt. 

„Rajtam viccelődni a munka része, de Jada orvosi állapotáról poént elsütni túl sok volt számomra, nem tudtam kezelni és hevesen reagáltam. Szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni tőled, Chris. Átléptem egy határt és hibáztam. Szégyellem magam, és a viselkedésem nem azt tükrözi, hogy ilyen ember akarok lenni. Nincs helye a szeretettel és kedvességgel teli világon az erőszaknak. Szeretnék elnézést kérni az Akadémiától is, a műsor készítőitől, a jelenlévőktől és mindenkitől, aki nézte a gálát. Bocsánatot kérek a Williams családtól és a Richard király csapattól is. Mélységesen megbántam, hogy a viselkedésem foltot hagy egy különben csodás élményben."

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}