Itt a végső Wonder Woman előzetes: női szuperhős az első világháborúban

Wonder Womant az izraeli származású Gal Gadot alakítja, ahogy azt már a Batman vs. Superman filmben is láthattuk, és majd láthatjuk Az Igazság Ligájában is.

Wonder Woman elsősorban a saját világával lesz elfoglalva, bemutatva, hogy ki is az a Diana Prince és honnan érkezett. A Földön pedig közben az első világháború zajlik, ahova természetesen ő is beszáll a kardjával és varázslasszójával, WW főellensége Ares lesz. A rendező Patty Jenkins.

A film június másodikán érkezik, és különösen fontos, hogy a DC Comics ezúttal ne lőjön kapufát a felejthető Sötét Lovag-filmek, vagy a gyenge Acélember, a szörnyű Batman vs. Superman, és a klasszikus „ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni” kategóriába sorolt Öngyilkos osztag után.

A leszbikus szuperhősnő – vagy legalábbis sokan annak tartják, hiszen egy olyan közösségben nőtt fel, ahol csak nők élnek – az ENSZ a nők felemelkedéséért küzdő jószolgálati nagykövete is. Mármint nem az őt alakító színésznő, hanem a képregénykarakter. A szervezet közlése szerint így próbálják elérni a fiatalabb generációkat, de sokan tiltakoztak a kinevezés ellen.

Na de nézzük inkább azt az előzetest!