Michelisz győzött a Zöld Pokolban!

Michelisz győzött a Zöld Pokolban!

A WTCR mezőnyének németországi hétvégéjén a 25 kilométeres, legendás és rendkívül veszélyes Nordschleifén harcolnak egymással a pilóták, elég mindössze három kört megtenniük egy versenytáv teljesítéséhez.

Michelisz Norbert a második pozícióból indulva rendkívül jól kapta el a rajtot, szinte azonnal Guerrieri elé került, ezután a magyar versenyzőt nem igazán láthattuk a kamerák képein, aminek kivételesen örültünk is: akkora előnyt autózott ki, hogy egy pillanatra sem volt veszélyben a győzelme.

Mögöttük Vervisch-Girolami csata bontakozott ki a harmadik helyért, a második körben fej-fej mellett haladtak a hosszú egyenesben, mire megérkezett nevető harmadikként Huff, aki behúzatta magát a dupla szélárnyékkal és szenzációs manőverrel egyszerre kettőt előzött.

Muller már az első körben kiesett, később Shedden és Haglöf is búcsúzni kényszerült, miután összeakadtak, és az utolsó körben Tarquini is kiállt a boxutcába.

A futam végén Girolami és Huff kőkeményen csatát vívott egymással a dobogó legalsó fokáért, végül az argentin lett a harmadik, miközben Michelisz Norbert tükörsima győzelmet aratott.