"Olyan bolsevik hazugsággyárat építettek ki Magyarországon, amelyet minden valamirevaló európai demokrácia kivetne magából"

"Olyan bolsevik hazugsággyárat építettek ki Magyarországon, amelyet minden valamirevaló európai demokrácia kivetne magából"

Mint ismert, a mai napon a bíróság elmarasztalta a Magyar Nemzetet, mert augusztus végén azt írta, hogy Bíró László a Magyar Gárda megyei szóvivője volt, "s ebben a tisztségében olyan, egy közismert szélsőjobboldali portálon is idézett félelemkeltő kijelentéseket tett, mint aki a gárda ellen van, az a haza ellen van". Erről már akkor kiderült, hogy hazugság, hiszen a Hajdú-Bihar megyei szóvivő még csak nem is névrokon, hiszen rövid Í-vel írja a nevét. 

Lapunk arról érdeklődött a Jobbik alelnökénél, Z. Kárpát Dánielnél, hogy mi a véleménye az esetről, így a választás előtt egy héttel.

Elmondta, hogy a Fidesz sajtó "bekérdező szakasza" most mélyen hallgat azok után, hogy kiderült ismételten valótlan állításokkal hergelik a választópolgárokat. Úgy véli, sokatmondó tény, hogy a Magyar Nemzet meg sem jelent a tárgyaláson, hiszen ők maguk is tisztában voltak azzal, hogy valótlan tényeket állítottak. 

"Hazudnak, s állandóan hazudnak. Olyan bolsevik hazugsággyárat építettek ki Magyarországon, amelyet minden valamirevaló európai demokrácia kivetne magából" 

- emelte ki a jobboldali politikus, hozzátéve: ő maga is számos pert nyert az utóbbi években, mert olyan hazugságokkal támadták őt, ami már rég túl megy a jó ízlés határán. 

A Fővárosi Törvényszék kimondta, a kormánysajtó hazudott Bíró Lászlóról

Még több mint egy hét van a Borsod 6-os időközi országgyűlési választásokig, de már van egy bírósági ítélet arról, hogy a kormánysajtó hazudott az ellenzék képviselőjelöltjéről, Bíró Lászlóról.