„A mi zéró toleranciánk valódi!”

Nem szerepelt a genfi egyezményben a CSOK.

Z. Kárpát Dániel emlékeztetett, miközben Orbán Viktor és csapata óriásplakátokon küzd az úgynevezett Soros-terv ellen, a valóságban az elmúlt 3 évben 2300 embert telepítettek be hazánkba. 

A legerősebb ellenzéki párt országgyűlési képviselője közölte, bár a Jobbik tiszteletben tartja a genfi egyezményt és a többi nemzetközi megállapodást, úgy gondolják, hogy

„ezeknek az elvárásai és az Orbán-kormány túlcselekvése között óriási szakadék tátong”.

Z. Kárpát Dániel szerint ugyanis a genfi egyezmény nem írhatta elő Magyarország számára azt, hogy a 2300 migráns számára komplett lakhatási programot dolgozzanak ki, de azt sem, hogy a főváros felvilágosítsa őket arról, hogyan kell a CSOK-ot igénybe venni.

Ismét lebukott a Fidesz: közpénzből folyik a migráns-letelepítési program

Nem először derül ki, hogy a Fidesz kettős beszédet folytat, illetve hazudik migránsügyben. Míg szavakban a migráció minden formáját ellenzik, a valóságban titkos migránsok ezrei és kötvényes migránsok tízezrei számára biztosítottak letelepedési lehetőséget Magyarországon az elmúlt évek során. Többnek, mint eddig bármelyik kormány 1990 óta - írja közleményében Tokody Marcell, a Jobbik budapesti képviselője.

Elismételte: a Jobbik nem tartja elfogadhatónak a letelepedésikötvény-programot, amivel Orbán Viktor és kormánya 20000 embert juttatott a magyar állampolgárság előszobájához, letelepedési joghoz, egy olyan offshore-szisztémával, amelynek a végén a magyar adófizetőknek kell visszafizetni a kötvények árát.

Kormányra kerülve a Jobbik zérótoleranciát foganatosít a bevándoroltatás minden formájával szemben, amelynek önálló határőrség felállítása is az egyik eszköze lesz – hangzott el.

Z. Kárpát Dániel leszögezte, a Jobbik felszólítja a Fideszt, hogy számoljon el a letelepedésikötvény-programmal, számoljon el azzal, hogy hány embert, és milyen formában engedett be, és milyen mélyen ellenőrizte az előéletüket.

A Jobbik megszünteti majd ezt a programot, mert

„a mi zéró toleranciánk valódi"

 - fogalmazott a politikus, hozzátéve: se a szegény tömegeket nem fognak betelepíteni, és lakhatási programokat kidolgozni nekik, valamint piaci kofaként sem fogják árusítani a magyar állampolgárság előszobáját.