Tizenkét év után új Charlie angyalai-mozi készül

A legújabb Charlie angyalai-filmet (bár még nem tudni, remake lesz-e, vagy valami teljesen új történet) Elizabeth Banks rendezi, a forgatókönyvet Evan Spiliotopoulos írja.
 
Spiliotopoulos neve kevésbé lehet ismerős, de ő volt, aki a legutóbbi Herkules-film (Dwayne Johnsonnal a fősszerepben) forgatókönyvét írta,  Elizabeth Banks pedig a Tökéletes hang 2-vel debütált - rendezőként. Színésznőként ugyanis a Kapj el, ha tudsz-tól a Pókember-trilógián részén keresztül Az éhezők viadala-sorozatig (amelyben Effie-t alakította) egy rakás filmben láthattuk. Most már saját produkciós cége van, és ezzel készíti az új filmet.

Egy kis történelem

A Charlie angyalai a hetvenes évek nagy tévés sikerszériája volt Farrah Fawcett, Kate Jackson és Jaclyn Smith főszereplésével. A három sztár detektívszerepben oldott meg bűnügyeket egy titokzatos megbízó, Charlie utasítására. 
 
 
A tévésorozatból született aztán az első mozifilm 2000-ben; Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu játszotta az angyalokat, a filmet 2003-ban egy folyatatást követte.
 
 
Tizenkét évvel később, ezúttal Banks az angyalok egy újabb generációjával lép elő. Mint elmondta, úgy érzi, a rendőrakadémiát végzett, de tehetségük ellenére ócska állásokban landoló nők sztorija még mindig aktuális. Ezek szerint arra tippelhetünk, hogy reboot lesz.