Johnny Depp 8,5 milliót költ havonta borra, és vett egy szigetet is magának

fotó: Cinemablend

Johnny Deppet az utóbbi időben elkerülték a filmes sikerek. Ha ez nem lenne elég, viccnek beillő kiadásokkal sikerült a csőd szélére vinnie magát.

A Karib-tenger kalózai című filmek főszereplője a közelmúltban keresetet nyújtott be a pénzügyeit korábban intéző The Management Group nevű cég ellen, mert szerinte rosszul kezelték a vagyonát. A TGM azonban ellenkeresetet nyújtott be, és a Scribd.com oldalon fellelhető dokumentumokban az is megtalálható, hogy mire költötte el pénzét Depp.

Bármennyire is hihetetlennek fog tűnni, mégis igaz.

A hollywoodi színész vett magának 14 luxusingatlant, köztük egy francia kastélyt. Ezen kívül van több jachtja, magánrepülője, sport és luxusautója (45 darab), különböző művészeti alkotásai. Ezek még akár szokványosnak is tűnhetnek, de az alábbi tételek aligha.

Vásárolt egy szigetet magának a Bahamákon. Három millió dollárért építettet egy ágyút, csak azért, hogy kilőhesse belőle Hunter S. Thompson hamvait. Havonta nyolc és fél millió forint értékben vásárol bort, amit magával is vitet mindenhova. Kizárólag magánrepülőgépen hajlandó utazni.

Ezeket figyelembe véve talán nem is meglepő, hogy elszegényedett a színész. Ilyen egy igazi kalóz élete.