"Mi BL-döntőt akarunk, ez Botka Lászlót jelenti ebben az esetben, és nem a Bajnokok Ligáját"

Az egyenlő, igazságosabb és felemelkedő Magyarország megvalósítását nevezte leghatározottabb céljának Botka László, Szeged szocialista polgármestere szombaton Budapesten.
 
Az MSZP elnöksége által miniszterelnök-jelöltnek javasolt politikus azt mondta, Magyarország változásért kiált, a szavazók többsége gyökeres változást akar. Azt akarják, hogy olyan vezetők vegyék át az ország irányítását, akik nem taposnak a kisemberek fejére és kihúzzák Magyarországot a gödörből, akiknek elveik vannak és az erkölcsi iránytűjüket nem a pénz mozgatja - tette hozzá.
    
Hangsúlyozta, hogy be akarja temetni az árkot, amely jobb- és baloldal, a nemzeti konzervatív és a liberális felfogás hívei között van - röpítette vissza Magyarországot 2002-be, aki beszédében több alkalommal is élesen kritizálta Gyurcsány Ferencet.
 
    
Botka László azt ígérte, soha többé nem hagyják választóikat cserben és nem kötnek szövetséget a Jobbikkal - sétált be a Fidesz utcájába Botka. Mint mondta: "Hiába öntötte le magát a riválisaitól megszabadult Jobbik-vezér 80 kiló cukormázzal, mi demokraták nem fogunk kiegyezni a Jobbikkal. Aki hatalom közelébe kerül, arról leolvad a cukormáz."
 
Nem csak Botka, Molnár Gyula is megtalálta magában a harcos baloldalit. Az MSZP elnöke szerint a magyar választó előtt két lehetőség áll. Ha valaki nem akar változást, akkor a Fidesz-KDNP-koalícióra szavaz, vagy ha "idegengyűlölő, rasszista politika" kell neki, akkor "a cukiságkampányos Jobbikra". Mint mondta "de vigyázat, óvatosan, a gárdamellény még ott lóg a szekrényben" - sorolta a Habony-média "érveit" az MSZP elnöke.
 
Szerencsére van ám megoldás: aki Európát, kisebb szegénységet, munkahelyeket akar, az szavazzon az MSZP-re.
 
Megnyugtatott mindenkit: ők készen állnak a kormányzásra.  Mint mondta: "Mi BL-döntőt akarunk, ez Botka Lászlót jelenti ebben az esetben, és nem a Bajnokok Ligáját".
 
Helyezte el az MSZP-t és Botka Lászlót sporttörténelmi síkon Molnár.

Baloldali iszapbírkózás

Ma ismét világossá vált, hogy Botka László és az MSZP nem Orbán Viktort akarja legyőzni, hanem Gyurcsány Ferencet. Azokról, akik 2010-ig helytartókként uralkodtak a magyar embereken, nem is hihető el, hogy valóban le akarják váltani a 2010 óta uralkodó, korruptságban már őket is felülmúló, vadászkastélyos fideszes földesurakat. Ma újfent bebizonyosodott, hogy Orbán Viktornak és rendszerének egyetlen alternatívája van: a nép pártján álló Jobbik.