Ismét járható az Árpád híd

Végeztek a műszaki mentéssel.

Frissítés II.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán azt írta: befejeződött a műszaki mentés az Árpád hídon, a Pestre vezető oldalt is megnyitották.

Az 1-es villamos a teljes vonalon közlekedik, a 26-os autóbusz a felújítás idején érvényes menetrend szerint jár, a 34-es és a 106-os autóbusz is az eredeti útvonalon közlekedik.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt írta: a fővárosi tűzoltók megszüntették a szivárgást, így a Budáról Pestre vezető, a járművek elől eddig lezárt oldalon is megindulhatott a közlekedés.

Frissítés I.

Újra járható a budapesti Árpád híd Budára vezető oldala, a Budáról Pestre vezető szakaszon azonban még mindig tart a műszaki mentés.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán közölte: az 1-es villamos már a teljes vonalán jár, a 34-es és a 106-os autóbusz is az eredeti útvonalon közlekedik, de a Népfürdő utca/Árpád híd, illetve a Margitsziget/Árpád híd megállóban nem áll meg. A 26-os autóbusz továbbra sem közlekedik.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, a szivárgást sikerült megszüntetniük a tűzoltóknak.

Korábban írtuk

Kisdi Máté elmondta: a lezárás a műszaki mentés befejezéséig marad érvényben, a közlekedőknek a Népfürdő utcánál kell lehajtaniuk a hídról.

A teherautón egy ezer literes tartály sérült meg, a fokozottan robbanásveszélyes, mérgező anyag egyelőre szivárog - közölte a szóvivő.

Alább megtekinthető az N1TV exkluzív videója a helyszínről:

Lezárva az egész Árpád híd. Egy román rendszámú, veszélyes anyagot szállító kamion sérült meg a hídon.

Közzétette: Nemzeti Televízió – 2017. március 7.