Magyarországra költözik a nacionalista britek egyik vezetője

Nick Griffin, a szélsőjobboldali British National Party (BNP) egykori vezetője a 444-nek adott rövid interjút, amiben elmondta, hogy úgy tervezi, a következő hat hónapban Magyarországra fog költözni.

A politikus elmondása szerint itt már létrejött egy közösség emigrált nacionalistákból, melynek van francia, olasz, svéd és brit tagja is. Úgy látja, hogy folyamatosan csordogálnak az országba az ilyen beállítottságú emberek, de ez a jövőben erősebbé válhat.

„Egy pillanatnyi kétségem sincs, hogy amikor az igazi balhé elkezdődik a nyugaton az Al-Kaidával és az ISIS-szel, akkor ez a mostani csordogálás igazi árhullám lesz.”

Nick Griffin erről egyébként a Stop Soros konferencián beszélt, és meglehetősen Orbán-kormány szimpatizánsnak tűnt. A nacionalista politikus széleskörű ismeretekkel rendelkezik hazánkról, és bízik benne, hogy Magyarország kinyitja határait a valódi menekültek előtt.

„Nagyon remélem, hogy Magyarország, a magyar kormány és a magyar emberek befogadják majd ezeket a Nyugat-Európából érkező valódi menekülteket, és a liberálisokat viszont nem engedik be, akik ezt az egész helyzetet előidézték nyugaton.”