2017. 04. 06. 09:03

Vona: Orbán „ne keverje bele az országot a saját pszichés küzdelmeibe”

Ellentámadásba lendül a Fidesz a jobbikos „Ti dolgoztok, ők lopnak!” plakátkampány miatt. Vona Gábor szerdán a HírTV-ben beszélgetett Kálmán Olgával az Egyenesen című műsorban. A Jobbik elnöke szerint Orbán Viktor a saját démonaival küzd.

A Jobbik-elnök arról beszélt, a fideszes képviselők már a parlament folyosóján is egyre inkább elszigeteltnek tűnnek a „saját kis világukban”, és nem vesznek tudomást másokról - így olyan pletykákról sem hallott, hogy Orbán Viktort hogyan érintette a jobbikos plakátkampány.

Az ugyanakkor biztosnak tűnik, hogy a fideszes válaszplakátokon majd Vona Gábor személyét is támadni fogják. Kálmán Olga rákérdezett, hogy nem korai-e még a jobbikos kampány, de Vona szerint nem, mert a CÖF és a kormány folyamatosan ezt csinálja, nekik pedig ki kell fejteniük, mit gondolnak jelenleg a Fidesz-kormány működéséről.

Kitértek Simicska Lajosra is: Kálmán Olga kérdésére Vona azt mondta, a miniszterelnök a saját démonaival küzd akkor, amikor folyamatosan Soros György vagy Simicska Lajos nevével támad: