Vajon mikor épít utat a földművelésügyi minisztérium?

Szegény Boldog Pista ezúttal a földművelésügyi minisztert kérdezte arról, mikor építik meg a 4-es gyorsforgalmi utat.

Nos, nem kell hozzá közlekedési szakembernek lenni, vagy több éves kormányzati tapasztalattal rendelkezni ahhoz, hogy tudjuk, az útfelújítás nem igazán illik a Földművelésügyi Minisztérium profiljába, ahogyan a Fejlesztési Minisztérium sem kezd földárverésekbe. 

Jó, erre még mondhatjuk, hogy egy mezei kormánypárti képviselőnek miért is kéne tudnia, hogy melyik minisztérium milyen tevékenységgel tengeti napjait, ám Boldog István 2013-ban Jász-Nagykun-Szolnok megye útügyi biztosa volt, aminek nem más, mint Németh Lászlóné, fejlesztési miniszter nevezte ki...

A egykori megyei útbiztos saját Facebook oldalán is megosztotta ezt az információt, így tudjuk, hogy feladata, hogy összegyűjti és koordinálja a települések és a lakosság részéről felmerülő igényeket a közutak műszaki állapotának javításával kapcsolatosan, és azokat továbbítja az illetékes közútkezelő (területi) vezetője felé. A megyei útügyi biztos tevékenységét a nemzeti fejlesztési miniszter az infrastruktúráért felelős államtitkár útján irányítja és munkájáért díjazásban nem részesül.

Szegény Boldog Istvánra rájár a rúd, nemrégiben általános derűt okozott igyekezete, hogy megtanulja a saját felszólalását:
 

Bukolikus idillben "dolgoznak" a kormánypárti képviselők

Az alábbi felvételen Boldog István gőzerővel magolja a Jobbik ellen felsorolni kívánt megsemmisítő érvek sokaságát, a mozgó csendélet pedig már nem is lehetne ennél megindítóbb a maga kisiskolás bájával:[video:https://www.youtube.com/watch?v=3vMtRyMxMhI]Ám ami a szellős padsorokban folyó lázas munka látszatát langyos tavaszi glóriaként öleli körbe, az mégis csak a fideszes bólogató Jánosok pásztori békessége.