Gyurcsányék továbbra sem szeretnének megszakadni a munkában

A Demokratikus Koalíció ismét a tiltakozás egyetlen, általuk ismert formájához nyúl, és a többi balos formációt is arra kérik, fontolják meg, hogy a jelenlegi parlamenti ciklus végéig ők se vegyenek részt az Országgyűlés munkájában. A gyurcsányista törpepárt ugyanakkor arról elfelejtett megemlékezni, hogy képviselői fizetésükkel mi történne.

A DK ügyvezető alelnöke csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: amikor "a Fidesz bezáratta" a Népszabadságot a DK kivonult a parlamentből (azon nyomban össze is dőlt a Nemzeti Együttműködés Rendszere... - a szerk.).

Amikor a DK-s politikusok kivonultak az Országgyűlésből, akkor egyedül maradtak a kezdeményezésükkel, holott a parlament bojkottja akkor lehetne eredményes, ha minden demokratikus ellenzéki párt ezt tenné - mondta a politikus.

Molnár Csaba szerint az ellenzéknek semmi beleszólása nincsen a jogalkotásba, azt viszont már nem sikerült kifejtenie, mitől lenne jobba, ha már be sem járnának a munkahelyükre, ha már egyszer volt olyan, aki hajlandó volt még nekik bizalmat szavazni.

Forrás
MTI nyomán