Fidesz-értékrend: „belefér”, hogy Vona feleségén álljon gyerekes bosszút a Fidelitas

Még felsővezetői szinten sem képesek belátni, hogy a csicskáik túltolták a biciklit.

Mint megírtuk, csütörtök reggel Vona Gábor felesége egy Facebook-poszt szerint azzal szembesült, hogy az éjszaka során vélhetően Fidelitas-tagok matricázták fel az autóját, és az otthonuk postaládáját. Az eleve felvet néhány kérdést, hogy honnan tudták Vonáék pontos lakcímét, valamint, hogy az éjszaka matricákat nyomkodni egy autóra mennyire csicska dolog, de az is megér egy misét, hogy a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerint

ennyi belefér.

Hidvéghi Balázs ugyanis egy újságírói kérdésre azt válaszolta: ha ezek a matricák eltávolíthatók, akkor "ennyi belefér", "közszereplő esetében ennyit el lehet viselni”, a matricák tartalmi, Simicskázós részével pedig egyetért.

Madárcsicsergős és fidelitasos napra ébredtünk. :) Reggel fél 7-kor kiléptem a kapun, s rögtön megláttam az első matric...

Posted by Kriszta Vona-Szabó on Wednesday, 3 May 2017

Arra a megjegyzésre, hogy Vona Gábor családtagjai nem közszereplők, a politikus úgy reagált: Vona Gáborral és a Jobbikkal kapcsolatos akcióról van szó.

Tehát, ha Vona Gábort akarják gyerekes módon sértegetni néhány Simicskás matricával a fideszes aktivisták, de „véletlenül” a feleségének az autóját rondítják vele össze, akkor az nem számít. Mert csak, hát végül is ő ment hozzá a férjéhez, ez van, majd legközelebb.

Ha egy háborúban ilyen indoklással lehetne büntetés nélkül civileket bombázni a valós célpontok helyett, nagyon gyorsan elfogyna néhány ország lakossága. Azt csak reméljük, a Fidesz marad ezen a csicskaszinten, és legközelebb nem valami komolyabb bűncselekményt fognak elkövetni a pártkatonái, ha már egyre több éjjelen küldenek valakit Vona Gáborék otthonához leskelődni, fotózni, vagy rongálni.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=PmnHYf24XDY align:center]