Kubatov világa: a kormány sikeres, az ellenzéknek elfogytak az érvei, Soros, Simicska, szkenner

Szép szavak.

A téma a kormánypárti Magyar Időknek adott terjedelmes interjú végén kerül elő, és jól mutatja: nagyjából ennyire érdemes komolyan venni az abban szereplő többi állítást is.

Kiderül például, hogy a Fidesz alelnöke szerint a kormány az elmúlt 25 év legsikeresebbike (jó-jó, a mezőny sem túl erős), az ellenzéknek pedig elfogytak az érvei, ezért kezdtek durváskodni, erőszakos plakátokat kitenni, és szerkesztőségekben újságírókra rárontani. (Jegyezzük azért meg, hogy ezt a Fradi Securitys verőemberekkel népszavazást megakadályoztató, évek óta brüsszelmegállító, migránsmegállító plakátokat kihelyező, matricázgató párt alelnöke mondja bele a sajtóba, teljes lelki nyugalommal. Plusz: az érvek nélkül minden ellenzéki politikust lejárató propagandasajtóra senki sem rontott rá, a momentumosok bementek az Origóba megkérdezni, épp kit járat le a propagandista.) 

Simicska megvette a Jobbikot, ez tény, erre az a bizonyíték, hogy Simicska azt mondta, szimpatikus neki a párt, cserébe a jobbikosok ki sem merik ejteni a nevét a parlamentben, pedig utóbbi állítás mintha Mészáros Lőrincre és a fideszesekre lenne inkább igaz. Kubatov úgy látja, a balliberális Index is a Jobbik alá dolgozik, mert már nem fasisztázzák és idegengyűlölőzik Vonát. Hoppá, mondaná erre a Ripost.

Nincs fideszes megszólalás persze Soros nélkül, a spekuláns irányítja Botka Lászlót, mert Lendvai Ildikó a CEU-tüntetésen azt mondta, mellette állnak.

Nem maradhatott ki persze az sem, mennyire fontos a nemzeti konzultáció, elvégre a kormány mindig kikéri az emberek véleményét, még akkor is, ha ez Brüsszelnek nem tetszik.

Szép szavak, biztosan lelkesen bólogatva olvasnák a lila hajú nénik - az interjú végén a szerkesztő még ki is emeli, hogy mik voltak az interjúban az Erős mondatok -, már ha olvasnák őket, kár, hogy a Magyar Időkre nem jellemző, hogy volna olvasótábora. 

De majd meghallgatják a lakossági fórumon.