László Csaba lesz Bernd Storck utódja? Az érintett tagad, Storck végre előkerült

Újra magyar kapitány jöhet?

A Népszava úgy értesült, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) megkezdte a kapitánykeresést. Elsőszámú jelölt az a László Csaba lehet, aki dolgozott már a Ferencvárosnál, Skóciában a Heartsnál, Belgiumban Charleroinál, majd újra itthon az MTK-nál, legutóbb pedig Szlovákiában a dunaszerdahelyi DAC-nál. Kapitányként Ugandában és Litvániában tevékenykedett. Korábban láthattuk a válogatott mellett is, Lothar Matthäus segítőjeként. Lászlót megkereste a Nemzeti Sport, hogy mi igaz a hírből, de tagad mindent:

"Rengetegen kerestek. Újságírók, barátok, ismerősök. S mindenkinek ugyanazt mondtam: senkivel sem tárgyaltam, nem hívtak titkos megbeszélésre"

Azt is hozzátette, hogy természetesen nem tudna nemet mondani egy ilyen felkérésre.

Adalék a sztorihoz, hogy Storck kapitányként évente 1,2 millió eurót keres, így százmilliós nagyságrendű végkielégítésre számíthat, ha Csányi Sándorék kirúgják a csütörtöki meghallgatás után. Kérdés az is, hogy az évi 500 ezer eurós fizetést érő sportigazgatói állását megtarthatja-e, illetve megtartaná-e. Az szinte biztos, hogy magától nem áll fel a kispadról.

Storck eltűnt, aztán előkerült

Bernd Storck vasárnap adott volna interjút az M4 Sportnak, de azt közvetlenül az adás előtt, a speciális helyzetre hivatkozva lemondta. Az andorrai rémálom óta nem nyilatkozott sehol, de a tegnapi ausztriai U21-es mérkőzésen a lelátón ült.