Pszichopaták: mobillal vették fel, ahogy a parlament környékén nőkre támadnak

Elengedték őket, mert nem veszélyesek.

"Hátulról ketten megközelítik a kiszemelt áldozatot, egy harmadik a telefonjával videózza az esetet kicsit távolabbról, a többiek meg nézik és élvezik. A két „akcióhős” – természetesen egyszerre, úgy az igazán bátor, ugye? – ráugrik szerencsétlen nőkre, fogdossa, molesztálja."

– áll abban a nyilatkozatban, amit egy áldozat az Indexnek adott.

Egy másik áldozat így festette le saját élményét:

"Zenét hallgattam, és arra lettem figyelmes, hogy valaki erősen meglök, aztán elkezd a farzsebemben turkálni. Ketten lökdöstek, turkáltak, egy videóval vette, ketten pedig nézték.”

Kiemelték, hogy nem utcagyerekekről van szó, hanem drága telefonokkal és ruhákkal voltak ellátva, és végig nevették tettüket, tehát szórakozásnak gondolták az erőszakoskodást.

A Vadász utcában "vadásztak", egy köpésre a Parlamenttől:

A BRFK sajtóosztályán az Indexnek elmondták, hogy az első bejelentésektől számítva pár nap alatt el is kapták a tinédzserbandát, itt egy videó az elfogásukról:

A rendőrség a honlapján azt írja, 2017. június 11-én és 12-én három hölgy tett bejelentést arról, hogy egy fiatal fiúkból álló társaság szeméremsértő módon viselkedett velük, és a csoport egyik tagja ezt mobiltelefonnal is rögzítette. Június 13-án 19 óra 20 perckor az V. kerületi Vadász utcában a bűncselekményekkel kapcsolatban elfogtak hat fiatalkorút, és 18 éves társukat.

A fiatalokat a rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol egyikőjüktől

a nyomozók lefoglaltak egy olyan telefont, amivel korábban legalább 20 hasonló bűncselekményt vettek fel.

A bűncselekmények elkövetését a gyanúsítottak elismerték, a továbbiakban szabadlábon védekeznek.

Nem, nem verték őket laposra, a rettegés csak 160 centis nőknek jár, talán nem egész hátralévő életükben.