Puzsér visszaszólt Tatár Csillának Gönczi Gábor miatt: te is a bulvárt és a Fideszt szolgálod

„Megkaptad. Aztán most, hogy rajtad is átgázolt, kicsinyes bosszút próbálsz állni rajta."

"Fogalmam sincs, kivel éltem együtt 10 évig...uramisten"

Ki tudja mi okból, de Puzsér Róbert most érezte szükségét, hogy kicsit megkésve, de annál velősebben reagáljon erre az exházastársi szurkálódásra.

Puzsér szerint ha Tatár Csilla a Gönczivel való házassága tíz éve alatt egyszer is bekapcsolta volna a tévékészüléket, és megnézte volna a Fókusz című „pöcegödörhíradó” bármelyik adását, pontosan látta volna, kivel él együtt:

„egy behízelgő, nyálkás médiahiénával, akinek egyetlen másodpercnyi gondot sem okoz a tordasi kétfejű borjú születéséről, mint hírről tudósítani a nagyérdeműt.”

Puzsér úgy véli, hogy Gönczi Gábor semmit sem változott, mindössze szintet lépett, és „a sok éven át gyakorolt kulturális környezetszennyezést” most már nemcsak a kereskedelmi értékesítés, de legalább annyira a politika szolgálatába állítja.

„Gönczi Gábor a kétfejű borjútól eljutott az Orbán Viktor ellen gyíkemberekkel összeesküvő Soros Györgyig. Szerves életút, konzisztens karrier.”

A mindenkinek beolvasó Puzsér hosszasan fejtegeti, hogy Tatár Csilla egy szép és sikeres nő volt, aki százszámra válogathatott volna a tisztességes mesteremberek között, de ő mégis „ezt a gátlástalan, önelégült hazudozót” akarta, „aki most lopott pénzért egy fél országnak gyíkemberekről hadovál”.

Puzsér szerint Tatár Csillát lenyűgözte a pénz, az ismertség, meg az, hogy „ez a Gönczi tényleg bármilyen mélyre képes lemenni a sikerért”.

„Megkaptad. Aztán most, hogy rajtad is átgázolt, kicsinyes bosszút próbálsz állni rajta. Hüledezel azon, amit művel, mintha a köztévénél Harsányi Leventével az oldaladon te nem ugyanazt a két egymásba fonódó hatalmat szolgálnád: a bulvárt és a Fideszt.”

A teljes bejegyzés alább olvasható: