Itt az MSZP című szappanopera legújabb része

Miután Habonnyal repült, Molnár Gyulával találkozott Demján Sándor.

A szappanoperákat megszégyenítő vergődés legújabb epizódjaként a Hír Tv számolt be róla, hogy a szocialisták sajtófőnöke elismerte, Molnár Gyula pártelnök a plakáttörvényről szóló múlt heti szavazás után egy nappal találkozott Demján Sándorral.

Nyakó István válaszában azt írta - öveket becsatolni, ez kemény lesz! -, hogy sem a plakáttörvényről, sem más aktuálpolitikai kérdésről nem esett szó a találkozón, az MSZP-elnök

"csak a hazai és nemzetközi pénzügyi, gazdasági helyzetet vitatta meg a nagyvállalkozóval." 

Életszerű? 

Menjünk vissza két napot: Nyakó István a Hír Tv Egyenesen című adásában azt próbálta elhitetni a nézőkkel, hogy a párt elnökségének tagjai a gyakorlatilag politikai teljhatalmat élvező Botka László tudta nélkül rukkoltak elő azzal a törvényjavaslattal, amivel kisegítették volna a Fideszt a Jobbikkal szemben vívott plakátháborúban. Életszerű?

Ugyanebben a műsorban kiderült az is, hogy egészen délután 4-ig úgy volt, hogy Molnár Gyula lesz este Kálmán Olga vendége, de végül ugye Nyakó ment. Aki a cserét feszegető kérdésre válaszolva arról próbálta meggyőzni a műsorvezetőt és a nézőket, hogy ennek semmi köze nincs a belső problémákhoz. Életszerű?

Végül mindezeket figyelembe véve nem árt új megvilágításba helyezni Demján Sándor és Habony Árpád közös útját sem! Állítólag a nagyvállalkozó csak egy kis zsugázásból indult haza Makaóról, amikor Orbán Viktor bizalmi embere, Habony Árpád éppen ott stoppolt a kifutópályán, ezért megálltak, és felvették. Életszerű?

Két lehetőség van. Az egyik szerint a sok kamuzással azt a tényt próbálják fedni, hogy az MSZP lemondott 2018-ról, és lepaktált a Fidesszel. A másik, hogy tényleg ekkora káosz van náluk, és azt sem tudják, mit csinálnak.

Akármelyik verzió igaz, egy biztos: az MSZP olyan, mint a mocsárba ragadt ember. Minél jobban kapálózik, annál mélyebbre süllyed.

Na, ez legalább életszerű.