Ön még nem tudja ki az a Soros György?

Most a kormány felvilágosítja.

Az államtitkár nagyjából kijelentette, hogy mivel az ellenzék nem szavazta meg a plakáttörvényt, ami szerinte „önmérséklet tanúsítására” kötelezhette volna a kormányt is, így folytatják a közpénz elherdálását.

Az államtitkár szerint a feltételek most, hogy minden bizonnyal alkotmányellenesen átverték a Parlamenten a plakáttörvényt már "egyenlőek".

Semmi akadálya tehát, hogy akár az áprilisi 4,2 milliárdba kerülő "Állítsuk meg Brüsszelt!" című kampányt is übereljék kiadások terén.

És hogy miről tájékoztatják a lakosságot?

Mi másról, mint Soros Györgyről "a világ legbefolyásosabb milliárdosáról", aki csak valahol a markában nevet, hogy ezek a migránsok el akarják pusztítani a magyarokat, vagy inkább ő maga akarja elpusztítani őket.

Soros világnézetével mi sem értünk egyet, de "társadalmi célú" hirdetésnek hívni egy ilyen, kizárólag az uszítást célzó, a szovjet propagandistákat is megszégyenítő videót jóindulattal sem lehet.

Kovács Zoltán szerint azonban szükség van rá, hogy

"ne veszítsük el egyrészt a magyar emberek felhatalmazását és legitimációját, másrészt a realitásokhoz, tehát a valós témákhoz való viszonyunkat."

Ezt az utolsó mondatot a Vastagbőr által a köztévén elcsípett videó megtekintése után újragondolhatná a szóvivő.

[video:https://youtu.be/30AEBSTcK7w]