Ben Affleck marad a Batman, és lesz folytatása a Wonder Womannek is

Csupa-csupa jó hír a 2017-es Comic Conról.

San Diegóban Ben Affleck cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy szögre akasztaná Batman köpenyét. 6500 rajongó előtt határozottan kijelentette, "én vagyok Batman".

A The Hollywood Reporter pénteken írt arról, hogy a Warner Bros azt tervezi, Ben Afflecket "méltóságteljesen kitessékelik", és erre még az újabb Batman-film forgatása előtt sor kerülhet.

"Hadd legyek jól érthető. Én vagyok a világ legszerencsésebb pasija, a Batman minden univerzum, legyen az DC Comics vagy Marvel, legjobb szerepe"

- hangsúlyozta.

Matt Reeves rendezőt méltatva kijelentette, hogy akár majom is lenne számára. Matt Reeves rendezte a közelmúltban a Majmok bolygója: Háború című filmet.

A Warner Bros képregényekből készült újabb filmtervei közül a rajongók legnagyobb tapsát kapta, amikor részletek ismertetése nélkül bejelentették az idei hatalmas kasszasikerük, a Wonder Woman folytatását.

Egy igaz sztár is érkezik

Michelle Pfeiffer is csatlakozik a Marvel moziverzumhoz, a Hangya című szuperhős fantasy-film folytatásában ő fogja alakítani Janet van Dyne-t, Hank Pym eltűnt feleségét. Az Ant-Man and Wasp című filmben Pfeiffer együtt fog játszani a Hangyából már jól ismert főszereplőkkel, Paul Rudd-dal, Michael Douglasszel és Envangeline Lillyvel.

Forrás
MTI nyomán