Chester Bennington özvegyének szívszorító búcsúja

"Egy héttel ezelőtt elveszítettem a lelki társamat, a gyermekeim pedig a hősüket - az apukájukat. Mesébe illő életünk volt, ami hirtelen átváltott valami beteg Shakespeare-i tragédiává."

- kezdi a szívszorító sorokat Talinda.

Az özvegy értetlenül áll a dolog előtt, nem érti hogyan történhetett ez meg és hogyan tuná összeszedni lelke összetört darabjait. Egyetlen fényt lát, amit gyermekei felnevelése nyújt száámára.

A rajongóknak megköszöni a támogatást, és azt a rengeteg szeretetet, amit a család és elhúnyt férje felé tanusítanak.

"Tudom, hogy ti mindannyian segítetek életben tartani az emlékét. Fényes, szerető lélek volt egy angyal hangjával. És most fájdalom nélkül énekli a dalait mindannyiunk szívében. Nyugodj békében, szerelmem."

Bár a 41 évesen elhunyt énekest az egész világ gyászolja, halálának körülményei megosztják a közvéleményt. Chester egy jóbarátját, a Korn gitárosát sokan bírálták azért, mert pár nappal az énekes halála után olyan posztot tett közzé facebook oldalán, melyben elítéli az öngyilkosságot és gyávának tart mindenkit, aki ezzel oldja meg problémáit.

"Őszintén, Chester egy régi barát, akivel rengeteget lógtam együtt, vannak barátaim, akik nagyon közel álltak hozzá, és ami történt, az rettenetesen dühít! Hogy képesek ezek a fickók egy ilyen üzenetet küldeni a gyermekeiknek és a rajongóiknak?! Elegem van ebből az öngyilkosság szarságból!
Én is küzdöttem depresszióval/mentális betegséggel, és próbálok megértő lenni, de ez nagyon nehéz, amikor dühös vagy! Ami sok az sok! Magukra hagyni a gyermekeidet, a rajongókat, és elvenni az életedet egy gyáva kiút!!!"

- írta a zenész.