A bérunió lehet az elvándorlás ellenszere - a fiatalok ezért minden erejüket mozgósítják

Minden erőnket mozgósítani fogjuk az elkövetkezendő hónapokban, kint leszünk az utcákon és gyűjteni fogjuk az aláírásokat.

Súlyosbítja a helyzetet, hogy nem elég, hogy a fiatalok közel fele már külhonban képzeli el a jövőjét, egy újabb kutatás szerint 2010 és 2016 között 78 ezer, vagyis minden hatodik magyar gyermek külföldön született.

"A kormányzat semmit nem tesz ezen súlyos folyamatok ellen, sőt arcpirító módon kalandvágyról beszél. A kivándorlást megállítani és visszafordítani egyértelműen a hazai bérek emelésével lehet megkezdeni és dolgozni kell azon, hogy a keletet és a nyugatot szétfeszítő bérkülönbségek megszűnjenek, ezáltal csökkentve az elvándorlást"

- tette hozzá.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat nem mond le a kivándorolni készülő és már kivándorolt magyarok sokaságáról, kiáll azért, hogy ne szakadjanak szét a családok és kiáll azon elv mellett, hogy mindenki a szülőföldjén boldogulhasson.

"Ezért minden erőnket mozgósítani fogjuk az elkövetkezendő hónapokban, kint leszünk az utcákon és gyűjteni fogjuk az aláírásokat azért, hogy megvalósulhasson a bérunió, az elvándorlás valódi ellenszere"

- szögezte le Kálló Gergely.