Márió varázsport árult, bár fogalma sem volt róla, hogy mi az

Zombikká változtatta az embereket.

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy akciófilmbe illő módon kapták el a Déri Miksa utcában O. Máriót, a drogdílert. A Zsaru Magazinban az ügy részleteiről is lehet olvasni, írja az Index.

Márió korábban a Hős utcában árult, de az ottani razziák miatt inkább átcuccolt nyugodtabb utcákba, viszont a rendőrség csak egy napot adott neki.

Nyugodtan dílerkedett, mikor egy egész csapat rendőr ugrott rá a semmiből

Tökéletes, ámbár kissé rövid akciófilmet láthattak azok, akik augusztus 29-én 14 óra körül a nyolcadik kerületi Déri Miksa utcában csatangoltak.O. Márió ugyanis épp kedvére dílerkedett - a megalapozott gyanú szerint - ezért egyik pillanatról a másikra 8 rendőr térdepelt az ő, és a vele együtt üldögélők nyakán.

A varázspornak nevezett új pszichoaktív szert árulta, aminek az összetevőivel sem volt teljesen tisztában. Az biztos, hogy dohányt kevert össze acetonnal, de hozzátett egy az internetről rendelt ismeretlen hatóanyagú fehér port is, amiből nagyon erős vegyület jött létre.

Konkrétan zombikká változtak tőle az emberek, ahogy az Index videóján is látható, ami nem a Z világháborúból való, bármennyire is úgy tűnik.

A fogyasztók beszámolója szerint két szippantás órákra elég volt, valaki elájult, a tüdejüket használat után azonnal marni kezdte az anyag. A vevők között volt fiatalkorú is, mert Márió egy iskola mellett is árult. Augusztusban valószínűleg az új szer miatt haláleset is történt.

A dílernek volt egy talizmánja is, amit elfogása után nála találtak, de nem fogadta meg a tanácsot.