Obszcénnak nevezte a g*cizést, de a sz*rszájú f*s belefér az ifjú orbánistának

A Fidelitas újabb tehetsége.

Bóka Bence, a Fidelitas veszprémi elnöke volt az egyik kapucnis fiú, aki lefestette a Simicska Lajos által felpingált „Orbán egy g*ci” feliratot. A fiatalember az RTL Klub Híradójának így nyilatkozott: „Ilyen obszcén kifejezéssel felírni Orbán Viktorról, a miniszterelnök úrról valamit, az botrányos.”

Bár a hazai joggyakorlat szerint a közszereplőknek többet kell eltűrniük, az kétségtelen, a spermiumhoz hasonlítás nem feltétlenül fér már ezen korlátok közé. Igaz, a népi humor szerint szerint S.L.-t inkább államtitoksértés miatt kellene feljelenteni…

Az ifjú Bóka azonban nem volt mindig ilyen szende nyelvőr. Nyilvános Facebook-oldalán találtuk az alábbi gyöngyszemet:

akkor mi a f*szért csinálsz ilyet te sz*rszáju f*s... már ez az idegesítő hogy mennyire utáljátok és csináljátok mégis. ha utálnám akkor befognám a pofámat és nem csinálnék ilyet ha "nem tetszik"... csicska nyomorék b*zi

(A csillagozást mi tettük bele – a szerk.)

Orbán Viktor híve a kommentháborúba is beszállt, ott sem fogta vissza magát…

Úgy tűnik Fidelitasban a polgári Magyarország tényleg csak egy politikai termék, nem pedig értékrend. Emlékezetes, nemrégiben az N1 TV leplezte le, hogy a Fidesz utánpótláscsapatában nyuggereknek nevezik az időseket és halott csecsemőkön „viccedődnek”.

A FIDELITAS valódi arca - az N1TV leleplező riportsorozata 1. rész

Politikusnak készülnek, miközben halott csecsemőkön viccelődnek, tapizzák a lányokat és maguk között csak nyuggereknek hívják az időseket. Titkos felvételek a FIDELITAS Nyári Szabadegyeteméről - az első rész.