Kevin Spacey a House of Cards stábtagjait is zaklatta?

Dagad a botrány.

Az egyik eset a House of Cards első évadainak forgatásán történt, az áldozat a CNN-nek számolt be a történtekről, de a stáb további hét tagja is megerősítette, hogy Spacey egy "szexuális ragadozó". A színész beleegyezésük nélkül fogdosta őket és durva beszólásokat intézett a férfiakhoz.

A produkciós asszisztens elmondása szerint az egyik forgatási napon Spacey-t külső helyszínre fuvarozta, amikor a színész a kocsiban belenyúlt a nadrágjába.

"Teljesen lesokkolt."

Lebénította a helyzet, mert Spacey sztárként a hatalom pozíciójában volt vele szemben. Az autóból kiszállva sarokba szorította és újra fogdosni kezdte, de ő szólt neki, hogy nem akarja ezt, a színész ezután elviharzott. A stáb többi tagja elmondta, hogy Spacey elismert pozíciója miatt nem mertek felszólalni ellene.

A főszereplő sajtósa, Staci Wolf néhány napja bejelentette, hogy a sztár kezelésre vonul, de arról nem esett szó, hogy pontosan milyenre, azt viszont hozzátette, hogy többet ő sem fog dolgozni vele, ahogy a színész képviseletét ellátó ügynökség sem (Creativ Artists Agency).

Összeomlik a Kártyavár - Spacey zaklatásai miatt felfüggesztik a sorozat forgatását

Sok rajongó kaphat most a szívéhez: nem elég, hogy a Netflix bejelentette, a hatodik évaddal lezárja a Kártyavár (House of Cards) című nagysikerű filmsorozatát, most az utolsóra tervezett évad is veszélybe került. A filmes cég közleményben tudatta, hogy a forgatást szüneteltetik.