Csak erős idegzetűeknek! Elképesztő horrorsztori Erdélyből: a drogos gyilkos még vért is ivott

Ez a valóság.

Pénteken meggyilkoltak egy 21 éves fiút, akinek a borzalmasan megcsonkított holtestét az állomási híd mellett húzódó csövek beton tartóelemei alatt találták meg. A tettest hamar elkapták, a borzasztó történetről Adrian Baciu, az esettel foglalkozó ügyész számolt be a hirmondo.ro-nak.

"Keveset beszélnek erről a médiában a hatóságok, ám nagyon sok drogos, tudatmódosító szereket fogyasztó személy van Háromszéken is. A gyilkossággal vádolt személy is elmondta, hogy 7 éves kora óta napi rendszerességgel drogozik ragasztóval (Prenadez gőzét szívja be zacskóból). A 16 éves – öncsonkító, magát több helyen megvágó – fiú zágoni nagymamája gondozása alatt áll, ám Sepsiszentgyörgyön lakik apjával és testvérével, de a hajléktalanok között lógott folyton"

- festette le a kezdőképet az ügyész.

A gyilkos és áldozat 5 liter vodkával és 10 liter sörrel felszerelkezve kezdett bele az estébe.

"Ivás közben ragasztógőzt is szívtak, illetve a vallomás szerint elkezdtek vitatkozni. A 16 éves fiú ráült áldozatára, és egy kővel szétverte ennek fejét. Ezután egy üvegdarabbal elvágta az áldozat torkát, és nyelvestől, arcával együtt kivágta az állkapocs-csontját. Ezt ő maga mesélte el rengeteg részletet adva, és nevetve. Kérdéseinkre elmondta, hogy nem bánja tettét, mi több, arról is beszámolt, hogy a markából 5–6 tenyérnyi vért is megivott áldozatából"

- folytatta.

A szörnyűségek itt nem értek véget, a halott állkapcsát arcbőrrel, nyelvvel együtt hazavitte, és megmutatta a testvérének, majd ezután elkezdett enni belőle.

"A testvére is megerősítette, hogy a 16 éves fiú valóban evett a testrészekből. Ezt az apjuknak is elmesélték, aki nevetett az egészen, lefeküdt, és másnap munkába ment. Elképzelheti, hogy milyen családi körülmények között élnek"

– elevenítette fel Baciu.

Elképesztő, de minderről nevetve mesélt a rendőröknek a gyilkos:

"azt hangoztatta, hogy ezek után is bármikor gyilkolna, az egyenruhásokat fenyegette, hogy elveszi a fegyverüket és lelövi őket".