Nagyot megy a moziban A Viszkis

Kétszázezernél is többen váltottak jegyet Antal Nimród rendező legújabb, A Viszkis című akciófilmjére.

A film forgalmazójának keddi közleménye szerint a nézőszámon túl Antal Nimród munkája műfaji szempontból is jelentős eredményt mutat fel, hiszen az elmúlt csaknem 30 évben nem került fel a legtöbb nézőt vonzó filmek ranglistájára olyan produkció, amely teljes egészében Magyarországon készült.

"Elképesztően sikeres éve lett a magyar filmeknek az idei. Óriási öröm számunkra, hogy ehhez A Viszkis révén mi is hozzájárulhatunk" - idézi a közlemény Hutlassa Tamás producert.

Mint írják, A Viszkis Facebook-oldalára, és a filmmel kapcsolatos fórumokra érkező nézői vélemények elsősorban a jól felépített történetet, a hiteles alakításokat, a zenét, valamint a látványos akciókat dicsérik.

A november 23-án bemutatott filmben Ambrus Attila szerepében Szalay Bencét láthatják a nézők, szerelmét Móga Piroska, a nyomozót Schneider Zoltán alakítja.

A filmről itt írtunk:

Hahó, élvezzük már A Viszkist!

Először is hadd kezdjem néhány személyes adalékkal: - a filmet napokkal ezelőtt a sajtóvetítésen láttam, és baromi jó kedvem lett tőle - aztán felhívtam a "Viszkist", és egy jó kis beszélgetés során átbeszéltük az első benyomásainkat - majd átfutottam pár kritikát, felidegesítettem magam, és inkább pihentettem a sajátomat - végül átfogalmaztam az egészet, mert csak a lényeget szeretném elmondani.

 

Forrás
MTI