Az ÁSZ csak a Fidesz végrehajtója

"Korábbi Fidesz-szavazók vagy éppen baloldaliak most teljes erővel támogatják a Jobbikot."

Volner János kedden a HírTV Reggeli járat című műsorában elmondta, hogy azért vonulnak a Lendvay utca 28. alá, a Fidesz-székházhoz és nem az Állami Számvevőszék épületéhez, mert úgy vélik az ÁSZ csak a Fidesz végrehajtója.

"Természetes, hogy ilyenkor nem a végrehajtót, hanem az egész szervezet fejét kell megváltoztatni."

Az alelnök úgy látja, hogy óriási felhajtóerő van most a Jobbik mögött, hiszen az embereket párthovatartozástól függetlenül felháborította, hogy a legerősebb ellenzéki pártot megpróbálják egy piszkos, adminisztratív, törvénytelen trükkel ellehetetleníteni.

Ez ahhoz vezetett, hogy az országban a demokratikusan gondolkodó emberek összefogtak a változtatás érdekében.

Volner János elmondta, hogy a pártot elözönlötték az olyan levelek, amelyekben az emberek szolidaritásukat fejezik ki, mivel a rendszerváltás óta, ilyen arcátlan intézkedés nem fordult még elő Magyarországon.

"Korábbi Fidesz-szavazók vagy éppen baloldaliak most teljes erővel támogatják a Jobbikot, hogy le tudjuk győzni Orbán Viktorékat."

A Jobbik tart attól, hogy békés demonstrációjukat Fideszes provokátorok fogják megzavarni, hiszen tavaly volt rá precedens, hogy a fideszes sajtó már akkor lehozta a Vona Gábor beszédének megzavarásáról szóló híreket, mikor még az el sem kezdődött. Valamint épp az elmúlt héten próbáltak egy szép korúaknak tartott karcagi fórumon rendzavarást előidézni. Szerencsére ezek sikertelen kísérletek maradtak, ahogy reményeik szerint most sem járnak majd sikerrel a provokátorok.

Ha Neked is égő! - Fáklyás tüntetés

December 15-én, pénteken fáklyás tüntetést tartunk a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt. Gyere el, és tiltakozzunk közösen a kiépülő orbáni diktatúra...