Folytatódik az átverés: parlament előtt a Rogán-féle „Stop Soros” reklám

Nem véletlen, hogy Rogánnak adták a témát. Átverés az egész.

Ha ugyanis valódi nemzetbiztonsági kockázatokról lenne szó, és nem primitív hazudozásról, akkor a törvényjavaslatért nem Rogán Antal propagandaminisztériuma lenne a felelős, hanem vagy a Lázár János vezette és az Információs Hivatalt is felügyelő Miniszterelnökség, vagy pedig a Pintér Sándor vezette és az Alkotmányvédelmi Hivatalt is felügyelő Belügyminisztérium.

De mivel ez az egész Stop Soros-javaslat minden bizonnyal csak azt a célt szolgálja, hogy eltereljék a figyelmet a titokban zajló betelepítésekről, nem csoda, hogy Rogánékat bízták meg vele a titkosszolgálatokért felelős miniszterek helyett.

Ismert: a Fidesz-kormány az elmúlt három évben 2300 menedékkérőt telepített be az országba, és ez a folyamat azóta is zajlik.

Az indoklásban hivatkoznak a kamukérdésekkel kitömött "Soros-tervvel" kapcsolatos nemzeti konzultáció eredményeire, amely szerint a magyarok erős határvédelmet, valamint határozott fellépést akarnak az illegális bevándorlás szervezőivel és segítőivel szemben, illetve nem szeretnék, ha Magyarország bevándorlóországgá válna.

A másik oka a törvénymódosításnak pedig kísértetiesen hasonlíthat ahhoz a kommunikációs trükkhöz, amivel a Fidesz napi szinten csapja be saját szavazóit is: emlékezetes, hogy amikor a Fidesz végre hajlandó volt alaptörvény-módosítást javasolni a bevándorlás megakadályozásáért, a Jobbik azzal egy feltétellel támogatta volna őket, ha tovább szigorítják a törvényeket, és a gazdag bevándorlókat is kitiltják az országból (ez a Rogán-féle letelepedési kötvény-biznisz tilalma).

A Fidesz viszont nem engedett a Jobbik kérésének, mert fontosabb volt nekik a pénz, és ezért a törvény nem lett megszavazva. Ezt követően a Jobbik még hét (!) alkalommal nyújtotta be a javaslatot a parlamentnek, de a Fidesz mind a hétszer leszavazta.

A cél hasonló lehet most is: az egész törvénymódosítás azt a célt szolgálja a 2300 migránsról való témaelterelésen túl, hogy a Jobbikot is Soros-pártnak hívhassák amennyiben nem szavazza meg a javaslatok kétharmados részeit.

Ezekből is látszik, hogy itt egyáltalán nem Soros Györgyről, vagy az állítólagos tervéről van szó, hanem a választók újabb átveréséről.

Közben a titkos betelepítések csendben zajlanak.