Amikor a fideszes azzal kampányol, hogy szar a magyar egészségügy

Köszönjük, hogy felhívta erre a tényre a szavazók figyelmét!

Menczer Erzsébet adományozásáról az Óbudai Fidesz számolt be a Facebook-oldalán.

A képviselőjelölt "által kezdeményezett és szervezett civil kampány" (az meg milyen lehet?) segítségével vásárolhatott ugyanis a Szent Margit Rendelőintézet egy vadonatúj urológiai vizsgálóeszközt. Ez azért jó, mert

"hozzájárul a III. kerületi lakosok és betegek magas színvonalú és biztonságos ellátásához."

Jellemző módon, az új eszközt Puskás Péter fideszes alpolgármester jelenlétében adták át - egyébiránt a kerületet a szintén kormánypárti Bús Balázs vezeti.

A gond csak az, hogy bár tényleg jól hangzik egy hónappal a választások előtt, a kampány közepén átadni egy orvosi eszközt, de ez nem egy kormánypárti képviselőjelölt feladata lenne, hanem a magyar államé, azaz az Orbán-kormány felelőssége, hogy

megvédje a magyar egészségügyet, és biztosítsa a III. kerületi lakosok és betegek magas színvonalú és biztonságos ellátását.

Az pedig különösen pikírt, hogy egy fideszes jelölt azzal kampányol, hogy szar a magyar egészségügy.

Köszönjük, hogy felhívta erre a tényre a szavazók figyelmét!

Lakhatás

Emlékezetes, Menczer 2014-ben azzal került reflektorfénybe, hogy az Óbudai önkormányzat a szűkös szülői házra való hivatkozással utalt ki önkormányzati bérlakást a fiának és menyasszonyának. A döntés idején a politikus nem jelezte, hogy a saját családjáról van szó, viszont ő is arra szavazott, hogy rászorultsági alapon kapjon lakást a gyermeke. Miközben ő maga havi 723 ezer forintot keresett országgyűlési képviselőként.