"Cinikus, hazug és alávaló" - Németh Szilárd szerint folytatódik a sorosozás

Németh Szilárd az szerint brutális, orbitális, nagy hazugság, hogy többet ne sorosozna.

Lapunk is beszámolt arról, hogy a Magyar Nemzet információi szerint egy olyan ukázt küldött ki a pártközpont, mely szerint vissza kell venni a sorosozásból, mert ez vezethetett a hódmezővásárhelyi kudarchoz.

Ezt erősítette meg, hogy a lakájmédia címlapjairól is eltűntek a Soros Györggyel, illetve a magyarországi embereivel kapcsolatos "cikkek".

Azonban Németh Szilárd a Nemzetbiztonsági bizottság szerdai ülésén már bőszen „sorosemberezte” Szél Bernadettet (számításaink szerint legalább hatszor, legfeljebb nyolcszor mondta ki a milliárdos nevét), így adódott a kérdés, a rezsibiztos értett félre valamit, vagy nem lesz itt semmi változás.

"Ez az egyik bizonyítéka, hogy ne olvassanak Magyar Nemzetet, mert tele van baromsággal, és hazugsággal. Tehát cinikus, hazug és alávaló"

- válaszolta egy szuszra Németh Szilárd az erre vonatkozó újságírói kérdésre.

Majd leszögezte a kormánypárti politikus, hogy semmit sem kell változtatniuk, illetve szerinte nincsen tanulsága a hódmezővásárhelyi eredmények,

"mert az egy polgármester-választás volt".

Felidézték neki az egyik fideszes megmondó ember, Bencsik András véleményét is, aki azt mondta Mészáros Lőrinc tévéjében, hogy az elemi iskolás szintű sorosozást vissza kell venni, mert láthatóan nem működik.

"Bencsik András azt mond, amit akar a televízióban"

- reagált minderre Németh Szilárd, határozottan.

Mi is adtunk neki egy esélyt, megkérdeztük, hogy akkor tehát le tudjuk szögezni, nem igaz az, hogy nem lesz többé sorosozás. Mire a válasz ez volt:

"brutális orbitális, nagy hazugság".