Orbánéknak nem maradt más, csak a gyűlölet és a fenyegetőzés

Félelemkeltéssel kényszerítenék ki a rájuk adott X-et. Vélemény.

Egyelőre még nem látszik, hogy a Fidesznél hol áll meg ez a játék. Gyanítható, hogy amíg a kormányzati joystick közelében lesznek, addig mindig lesz valaki(k) vagy valami, amit ki kell ütni. Program és szakpolitikai eredmények nélkül marad a végtelenített Mortal Kombat, illetve Street Fighter.

Ennek szerdán tanúbizonyságát is adta a folyamatosan kommunistázó Kövér László elvtárs, aki a Magyar Nemzet szerint egy gödi választási fórumon arról beszélt, hogy „a küzdelem akkor sem fog véget érni, ha Soros Györgyöt magához hívja Isten egy elbeszélgetésre”, mert előkerülnek helyette mások, akik a helyébe lépnek.

Kövér elvtárs persze azt is eldörmögte a bajsza alatt, hogy ha a Fidesz-KDNP nem marad kormányon, akkor „nem lesz Magyarország”. Itt azonban mindenki nyugodtan behelyettesítheti Magyarország helyett, hogy Orbán-Mészáros-Tiborcz szindikátus.

Mert ha valami megszűnne, akkor ez az elmúlt 8 évben kiválóan jövedelmező, közpénz és uniós pénzek kiszivattyúzására specializálódott uradalom lenne.

Vélhetően ezzel tisztában is vannak a fideszes elvtársak, ez indokolhatja az asztalcsapkodást és fröcsögést. Kövér például „gyomorforgató, hányingerkeltőnek” nevezte az ellenzéki összefogás lehetőségét. Szerinte egy „IQ-nuku, morálisan zavart ellenzékkel” állnak szemben. Még jó, hogy a Fidesz szekerét olyan talentumok pakolják tele, mint mondjuk Mészáros Lőrinc, vagy Lázár János, aki egyszerre két ország számára is rövid imázsfilmmel tud szolgálni a közösségi oldalán.

Az már most látszik, hogy a választási kampány utolsó napjait Orbán és üzleti bűvköre arra fogja használni, hogy az egybites, gyűlöletkeltő hazudozásaikkal próbálják rettegésben tartani az országot, és félelemkeltéssel kikényszeríteni a rájuk adott X-et. Nekik már csak ez maradt...