Interneten is rákapcsol a Fidesz: Soros Györgyözős e-mailekkel bombázzák majd az embereket

Hiányzott.

A politikus a Youtube-ra feltöltött videójában közölte: ezekben a napokban "még magasabb fokozatba kapcsol" a Fidesz kampánya. 

Vezető politikusaik elektronikus levelekben keresik meg támogatóikat, emellett az interneten rövid reklámfilmeket is közzétesznek, amelyeket online aktivistáik tovább terjesztenek.

Ezekben az e-mailekben és filmekben a szokásos hazugságnak megfelelően a "választás tétjét" mutatják be: "Soros György jelöltjei" arra készülnek, hogy lebontsák a kerítést, végrehajtsák a betelepítéseket és bevándorlóországgá tegyék Magyarországot". 

Hogy valóban csak a párt szimpatizánsai kapnak-e az e-mailekből, kérdéses, főként annak fényében, hogy propagandával kezdték bombázni azokat is, akik külföldön élő magyarként jelentkeztek a külképviseleti névjegyzékekbe.

Külföldről regisztrált a választásokra, még a visszaigazolásnál is hamarabb kapta meg Bakondi Fidesz mellett kampányoló e-mailjét

Az elmúlt egy-két napban egyre többen fordulnak a nyilvánossághoz azzal, hogy - bár soha nem adták meg a címüket a Fidesznek - "60 millió migránssal" riogató, és a kormánypártra való szavazásra buzdító e-mailt kaptak Bakonditól. A legijesztőbb történet Svédországból érkezett, ahol egy magyar férfi regisztrált ügyfélkapun keresztül a választásokra.