Visszalépésre szólították fel a DK-s jelöltet, aki még a vitára sem ment el

Király Miklós, a Demokratikus Koalíció jelöltje akadályozza a kormányváltást, ezért jobban tenné, ha visszalépne.

Pál szerint a Fidesz Hadházy Sándor személyében, a korrupció-gyanús ügyeivel és 20 éves semmittevésével – négy ciklus óta regnál – olyan jelöltet indított, akit még a Fideszre kisebbik rosszként tekintő szavazók sem szívesen támogatnak.

A politikus azt írja, riválisai személyében a politikai nézetkülönbségek ellenére is felkészült embereket ismert meg, ám ez nem vonatkozik a DK jelöltjére, Király Miklósra, aki a Fidesz jelöltjéhez hasonlóan részt sem vett a választókerületet érintő politikai vitán.

"A kormánypárt jelöltjéről nem is feltételeztem, hogy eljön, ám a magát nagy demokratának tituláló párt jelöltjétől ezt elvártam volna" - írja Pál, majd hozzáteszi: " azt gondolom, jelenleg az egyébként is esélytelenebb Király Miklós a legnagyobb gátja a kormányváltásnak. Mindezek után úgy vélem, a legjobban azzal szolgálná a kormányváltást, ha visszalépne. Nem valakinek javára, hanem egyszerűen bejelentené a visszalépést. 21 évesen még előtte áll az élet. Ebben a korban sokunk még a felsőfokú tanulmányainkkal és a csajozással, bulikkal bajlódott. Kár lenne veszni hagyni ezeket az éveket, s persze a kormányváltást. A baloldali szavazók sem maradnának képviselet nélkül. A Jobbik erre ma garancia: táborunkban éppúgy vannak csalódott jobboldali, mint csalódott baloldali választópolgárok egyaránt."

A teljes bejegyzés itt olvasható: