"Gyárfás Tamás nem kérte vissza a gyilkosságra szánt pénzt"

Interjú Tasnádi Péterrel.

Gyárfás Tamást felbujtással gyanúsítják a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban. Az ügyben korábban kihallgatták Tasnádi Pétert is, elmondása szerint Gyárfás 1997 őszén megbízást adott Fenyő János meggyilkolására, de nem ő ölt.

Az N1TV exkluzív interjút készített Tasnádival a kilencvenes évek leszámolásairól és a Fenyő-gyilkosságról. Valamint a 13 évet börtönben töltött férfi azt is elmesélte, hogy egy fideszes politikus mit meg nem tesz egy ellopott laptopért.

EXKLUZÍV - Gyárfás Tamás nem kérte vissza a gyilkosságra szánt pénzt

Tasnádi Péterrel a Fenyő-gyilkosságról, a kilencvenes évek leszámolásairól beszélgettünk, valamit azt is elmesélte, hogy egy fideszes politikus mit meg nem tesz egy ellopott laptopért.

Gyárfás csütörtök este került házi őrizetbe. Hazafelé azt nyilatkozta a sajtónak, hogy nincs titka, és abszurdnak érzi a felvetést, hogy őt gyanúsítják a gyilkosság megrendelésével.

Gyárfás: "Itt egy manipulatív, összevágott hordalék van"

Mint ismert, Gyárfás Tamást a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként gyanúsították meg, a Fővárosi Főügyészség indítványozta a házi őrizet elrendelését. Gyárfás távozását sikerült is a sajtónak elcsípni, ám ő - mint mondta - először ügyvédjével, Bánáti Jánossal beszélne és megvárná a másnapi döntést. Azt azért elmondta, hogy "Természetesen abszurdnak érzem az egész felvetést.