20 oldalnak veszett nyoma a Fenyő-gyilkosság egyik aktájából

Pont Gyárfás Tamásra nézve terhelő információk hiányoznak.

A propagandalap szerint a médiamogul a meggyilkolása előtt ezt a dokumentumcsomagot átadta Kuncze Gábor akkori, SZDSZ-es belügyminiszternek, aki azonban a rendőröknek határozottan tagadta, hogy bármikor is a keze ügyébe került volna a dosszié (mint emlékezetes, Kunczét Jozef Roháč, Fenyő gyilkosának 2012-es kézre kerítése után hallgatták ki - a szerk.).

Az aktából 100 oldal került a Központi Bűnüldözési Igazgatóság vezetőjéhez, a hiányzó 20 oldal pedig állítólag Gyárfás Tamás valamilyen áfaügyével kapcsolatos feljegyzéseket tartalmaz, amit Fenyő nyilvánosságra akart hozni.

Úgy tudni, a hiányzó anyag a Nap TV Angol utcai székházának építésével kapcsolatban leplezett volna le áfacsalást, konkrét nevekkel és összegekkel.

A Magyar Idők gigantikus botrány kirobbanását ígéri őszre a Gyárfás-ügyben

A Fenyő-gyilkosságra való felbujtás, illetve a gyilkosság megbízása egy jóval nagyobb ügy mellékszálának tűnik - állítja a lap. A Magyar Idők szerint Gyárfás Tamás, Portik Tamás és Ihász Sándor meggyanúsítása mögött ugyanis államtitkokkal tarkított ügy sejthető, amely akár az országos politikát is érzékenyen érintheti.A lap „oknyomozói" információira hivatkozva hozzáteszi:a gigantikus botrány kirobbanása legkorábban őszre várható, és lapértesülések szerint minősített, azaz államtitkokat is érintő nyomozást sejtet.