2018. 05. 22. 14:44

Ingyen buszoztatás és ingyenjegy is jár, csak valaki menjen már a kupadöntőre szurkolni a Felcsútnak

Néhány napja nevetgéltünk gonoszan azon, hogy senkit sem érdekel a szerdai Felcsút-Újpest kupadöntő, már hazai oldalról.

Magányra vágyik, elvonulna a világ zajától? Lehet, hogy itt a megoldás!

Lehet, hogy megvan a megoldás!A Puskás Akadémia hosszú múltra visszatekintő történelme legnagyobb sikerét elérve jutott a Magyar Kupa jövő szerdai döntőjébe, ahol az Újpesttel játszik majd a serlegért és a nemzetközi kupaszereplés jogának kiharcolásáért. A jegyeket szombat óta árulják, és bár a Puskás Akadémia szurkolói a szervezők bölcsességének köszönhetően eleve csak két szektort kaptak a Groupama Arénában, nem mondhatnánk, hogy kapkodnak a jegyekért.

A meccsen eleve csak két felcsúti szektort nyit meg az MLSZ a Groupama Arénában, de a jegyek nem nagyon akarnak fogyni, eddig kevesebb mint ezer Puskás-szurkoló váltott belépőt.(Pedig ebben nyilván benne vannak az akadémisták, hozzátartozók, szertárosok, pályamunkások is.)

A 444.hu kiszúrta, hogy a meccsre már a szomszédos faluban, Csabdiban is toborozzák a nézőket, ingyenjegyet és díjmentes különbuszt ajánlva az érdeklődőknek.

Miután a hír bejárta a netet, a vonatkozó bejegyzések eltűntek a csoportból.