Hosszú Katinka apja nem nyilatkozott a Lokálnak, álnyilatkozatot kreált a bulvárlap

Van ilyen.

A kormánypárti bulvárlap a sztárúszó szakításán pörögve közölte Hosszú István nyilatkozatát, amiben az állítólagos megcsalás is szóba került.

Csakhogy a férfi valójában nem is nyilatkozott az újságnak, ezt a cikket szemléző Indexnek küldött közleményben szögezte le Hosszú Katinka menedzsmentje, az Iron Corporation:

"A Lokálban megjelent egy írás, amelyben állításuk szerint Hosszú Katinka édesapja nyilatkozik a lányáról. Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy Hosszú István NEM NYILATKOZOTT a Lokálnak. A lap olyan mondatokat és információkat közölt Hosszú István nyilatkozataként, amelyek egyáltalán nem fedik a valóságot, és személyiségi jogot sértenek."

Frissítés: a Lokál szerint Hosszú Katinka hazudik

Elkezdődött a helyreigazítás-háború! A Lokál most ezt írta:

"A Hosszú Katinka PR menedzsere által a mai napon kiadott sajtóközlemény teljes valótlanságot tartalmaz. 

A megjelent állításokkal ellentétben Hosszú Katinka édesapjával, Hosszú Istvánnal a Lokál újságírója interjút készített, többször beszéltek telefonon, az anyag publikálása előtt Hosszú István egyértelműen jóváhagyta a megjelenteket. 

Mindezt természetesen kétséget kizáróan bizonyítani is tudjuk. 

Ennek megfelelően kérem, hogy a megjelent anyagot és az anyagok címét az általunk küldött információval a lehető leghamarabb frissítsék. 

Egyúttal jelzem, hogy a fentiekkel ellentéteset állító sajtóorgánumokkal szemben lapunk megteszi a szükséges jogi lépéséket. "