Ron Werber szerint az LMP elszabotálta a kampányt, pénzt is követel tőlük

Félrevezeti az LMP-t és szándékosan elszabotálta a kampányt Szél Bernadett és Ungár Péter és még Ron Werbert se fizették ki, állítja a Magyar Narancs birtokába került levélben a párt korábbi tanácsadója. Az izraeli kampányguru ügyvédje küldött levelet az ellenzéki párt elnökségének - akár bírósági ügy is lehet a szerződésszegésből.

Ron Werber korábban a szocialista pártot segítette tanácsaival, a 2018-as kampányban azonban az LMP-nek dolgozott. Werber ügyvédje súlyos vádakat fogalmaz meg az LMP vezetéséről abban a levélben, ami a Magyar Narancs birtokába került. A kampányguru szerint több mint 10 millió forinttal tartozik neki az LMP és azt állítja, hogy tanácsadói munkáját szándékosan elszabotálta a párt vezetése, ezért hagyta ott a pártot egy hónappal a választások előtt.

Először 2018 március 7-én írt levelet a Werber nevében eljáró ügyvédi iroda az LMP elnökségének, mely szerint

„több alkalommal megszegték a Szerződésben vállalt együttműködési kötelezettségüket, továbbá megtagadták az Ügyfelünk részére történő információk átadását, megkereséseire, felvetéseire nem válaszolnak, tanácsait, elképzeléseit, részletesen kidolgozott munkatervét ignorálják.”

Werber szerint az LMP rendszeresen figyelmen kívül hagyta a kampányguru tanácsait, és olyan döntéseket hoztak, melyekkel „jelentősen csökkentik, de mindenképp veszélyeztetik a választási eredmények sikerét.”

Werber ügyvédje több fizetési felszólítást is küldött az LMP-nek, a második levelet már a teljes országos elnökség megkapta, ekkor botrány is lett az LMP-ben. A második levél azzal is megvádolja Szélt és Ungárt, hogy titkolóznak a párt vezető testületei előtt, és hogy „szándékosan félrevezető információk, sőt akár rágalmak is” terjednek a pártban.

A Magyar Narancs megkereste Szél Bernadett annyit mondott, hogy részletesen nem ismeri az ügy részleteit, mert nem ő tartotta a kapcsolatot Werberrel. Azt is elmondta, hogy rendezni fogják a vitás kérdéseket a tanácsadóval.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
sss
2019. december 11. | 16:51
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
1
sss
2019. december 11. | 11:43
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.
Az ellenzéki magyar EP-képviselők közül a momentumos Cseh Katalin és a jobbikos Gyöngyösi Márton is hozzászólt az Európai Bizottság klímatervéhez.
Az Országgyűlés döntése értelmében mostantól a Jobbik alelnöke vezeti az egyik legfontosabb bizottságot.

Egy olasz, mások által művésznek mondott furfangos furkó a művészet jegyében egy banánt ragasztott egy falra, amit egy másik, mások által művésznek mondott úr leszedett és megevett, magától értődő módon: a művészet jegyében.

Természetesen egyik sem számít művészetnek, műalkotásnak, csak egy banánnak és evésnek.

Amivel ugyanakkor jó kis üzletet lehet csinálni: a művészetnek hívott banánnal a kitaláló eddig csaknem 400 ezer dollárt keresett, vagyis vannak olyan idióták a világban, akik értik a "globális kereskedelem szimbólumának" szánt banánt.

Aki kíváncsi az érdemtelen emberek nevére és érdemtelen tettükre, ide kattintson.