Felmondott Ron Werber az LMP-nél

Az Alfahír értesülései szerint Ron Werber felmondott az LMP-nél.

Mint ismert, a gyűlöletkampányával a szocialistákat kormányra segítő Ron Werbert tavaly ősszel igazolta le az LMP. Szél Bernadett akkor úgy nyilatkozott az izraeli "kampánygururól", hogy "nagyon jó szakember, akinek a tanácsait hasznos lenne meghallgatnunk".

Információink szerint azonban Werber felmondott a pártnál.

Telefonon elértük Ungár Pétert, az LMP elnökségi tagját, aki sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta az értesülésünket.

Annyit közölt, hogy érdeklődjünk a sajtóosztályon, azonban a párt sajtófőnöke cikkünk megjelenéséig telefonon nem volt elérhető.

Frissítés:

Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője elismerte a távozás tényét, egyben meg is köszönte Ron Werber munkáját. Mint mondta, nyilvánvalóan Werbernek is szerepe van abban, hogy "sikeresebb lett a párt politikája".

Elmondása szerint a kampánystáb működését nem érinti a váltás, a döntéseket pedig eddig is az LMP vezetése hozta meg, és ez így lesz a jövőben is.

A távozásra vonatkozó találgatásokat viszont nem szeretnék semmilyen formában kommentálni, annak okait Werbernél kellene megtudakolni - közölte Kanász-Nagy Máté.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
1
sss
2019. december 14. | 09:54
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
1
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
Az Európai Tanács kétnapos ülésén ezúttal a távlati célok felé vezető út kikövezése jutott kiemelt szerephez. Elemzés.
A magyar kormányfő a Facebook-oldalán megjelent videóban számolt be az uniós csúcs csütörtök este kezdődött tárgyalásairól. Szerinte „nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre”.