A Fradi edzőjét nem hatotta meg, hogy elzavarnák a szurkolók: "jobb, mintha egy játékos ellen háborognának"

Vasárnap a Ferencváros 4–1-re nyert az MTK ellen a labdarúgó NB I örökrangadóján. A győzelem ellenére azonban a Fradi-szurkolók a német tréner, Thomas Doll távozását követelik. A fradisták nehezen emésztik meg, hogy kedvenc csapatuk kiesett a Maccabi Tel-Aviv elleni visszavágón az Európa-liga-selejtezőjében.

„Doll! Elég volt! Takarodj!” - ez az üzenet állt azon a molinón, amit a Fradi-szurkolók feszítettek ki az MTK elleni mérkőzésen. Egy másikon pedig az állt: „Nektek a milliók, nekünk a fos NB1 maradt!”

A Nemzeti Sport beszámolt arról, hogy a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Thomas Doll kitért a Fradi-szurkolók üzenetére.

„Régóta benne vagyok már a labdarúgásban, igy nyugodtan kezelem ezt a helyzetet. Németországban, Olaszországban is játszottam, rengeteg válogatott találkozón vettem részt és úgy gondolom a sportban, a labdarúgásban ezzel együtt kell tudni élni. Négy és fél év után a Ferencváros irányába és a szurkolók felé soha nem fogok egy rossz szót sem szólni. Eddig nagy tisztelettel kezeltek itt engem, és én is megpróbálom ezt viszonozni. Úgy vélem még mindig jobb, ha az edzőt spécézik ki, mintha egy játékos ellen háborognának. Egy napon itt így is úgyis egy másik edző fog ülni, ez a dolgok rendje a labdarúgásban”

- fogalmazott a német tréner.

Doll úgy vélekedett: az az arc, ami a nemzetközi szereplés során látható volt, a csapat rosszabbik arca. Hozzátette: lehet, hogy a következő edzőnek több szerencséje lesz, hogy a Ferencvárost elvigye a BL- vagy az El-csoportkörébe.

„Aki kicsit is ért a labdarúgáshoz, az egészen jól tudja ezt megítélni. Annak örülök, hogy amit a héten gyakorolunk, azt a fiúk a pályán megvalósítják, nekem ez a munkám. Ha luxemburgi csapat ellen játszottunk volna, lehet őket is három góllal vertük volna”

- mondta.

Fotók: FradiMob

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András