Curtis visszaszólt Majkának, lehetőséget kapott és bizonyítani akar

Folytatódik az elmúlt napok leghangosabb bulvárdrámája.

Előzmény: a népszerű rapper, Majka szakított előadótársával és „barátjával”, Curtissel (azaz Széki Attilával), akinek állítólag drogproblémái vannak. Curtis szerint „mindenkinek meg van a keresztje és mindenkinek meg van a drogja”. A két egykori társ már külön lépett fel a hétvégén.

Új fejlemény:

„Nem szép dolog egy barátot szarban hagyni. Majka nem a barátom! Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos. Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts”

- üzente a Dunaszerdahely közelében fekvő Lég falunapján fellépő Curtis a színpadról Majkának (Blikk).

Közben a Bors információi szerint Curtis leszerződött a TV2 legújabb műsorához (a Csak show és más semmit). A bulvárlapnak Curtis azt mondta, hihetetlenül jólesik neki a támogatás, a rajongóinak és barátainak szeretne bizonyítani: „teljes erőbedobással készülök majd az elő produkcióra, amely komoly testi és szellemi jelenlétet igényel.”

A TV2 sajtóosztálya a Borsnak azt nyilatkozta, hogy az előadóval az elmúlt években több produkcióban is dolgoztak már együtt, az új műsor próbái során pedig nem volt negatív tapasztalatuk vele, így jelenleg nem látják akadályát a show-ban való szereplésének.

Fotó: Facebook