Majka: Curtist elvette tőlem a kábítószer

A népszerű rapper a Facebookon intett búcsút zenésztársának és barátjának.

„5 éve arról szól a kapcsolatunk , hogy próbálok szép szóval, veszekedéssel, néha már majdnem tettlegességgel , értelmi és érzelmi zsarolással , sírással ,vagy nevetéssel hatni rà. De be kell lássam nem megy...”

- írta bejegyzésében a népszerű rapper.

Majka azt is hozzátette: együtt voltak szemtanúi annak, ahogy ennek az országnak némely elismert zenészei, rapperei, előadói hogyan teszik tönkre magukat a kokainnal.

„Együtt nevettünk rajta, hogy sajnos annyira megrészegültek a drog hosszútávú hatása miatt, hogy észre sem vették azt, hogy önmaguk paródiájává váltak. És én ezek után sem tudtam meggyőző érvet felhozni arra, hogy neki a színpad az élete, és nem ez a szar!”

Curtis, vagyis Széki Attila az elmúlt években többször is azzal került a bulvárhírekbe, hogy ittasan és kábítószer hatása alatt okozott balesetet.

Curtis a Facebook-oldalán reagált Majka búcsúbejegyzésére, azt írta: a hír igaz, ez egy hosszú út vége de egy új kezdet.

„Lehet itt a másikra köpködni de mindenkinek meg van a keresztje és MINDENKINEK MEG VAN A DROGJA! De én megmaradok úriember...”

- írta Curtis.

Fotó: Facebook