Hozzáment három hónapja halott párjához egy leszbikus

74 évesen.

Utah államban a 74 éves Bonnie Foerster hozzáment három hónapja elhunyt párjához, Beverly Grossainthoz, aki 82 éves lenne – írja a BBC. Azonos neműek között ilyen még nem történt.

A pár 1968 óta együtt élt, az amerikai Utah-ban 2013 óta házasodhatnak azonos neműek, de 2015 óta az egész Egyesült Államokban legális. Egészségügyi problémáik miatt életükben nem tudtak egybekelni, ezért kellett mostanáig várni.

(fotó: Béli Balázs / alfahir.hu)

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
sss
2019. április 18. | 12:35
A táncegyüttes menedzsmentje cáfolja a sajtóértesüléseket.
sss
2019. április 18. | 09:34
Az utolsó percig kérdéses volt a továbbjutás sorsa.

Érdekes, amióta bevezették a videobírót, mintha kiegyensúlyozottabb lenne a labdarúgás. Évek óta tendencia, hogy a (marketing és piaci szempontból) jobban csengő csapatok javára gyakrabban tévednek a játékvezetők. Amióta viszont a VAR (video assistant referee) létezik, azóta az ún. kiscsapatoknak is több esélye van labdába rúgni. Az e heti Bajnokok Ligája mérkőzések után, ha nem lett volna a technológiai segítség, akkor most, nem Ajax - Tottenham, hanem Manchester City - Juventus elődöntőt rendeznének a Bajnokok Ligájában. Ehhez hozzávehetjük azt is, hogy a Foci-Vb-n is már alkalmazott videobírónak köszönhetően Horvátország is el tudott jutni a döntőig, míg ha a bírón múlott volna, akkor nem horvát-francia, hanem angol-francia döntőt rendeztek volna.

Lehet mégis csak jobb, ha a technológiára bízzuk a futballt, és nem az emberi szubjektivitásra, ha igazságos döntéseket akarunk.