A fű zöld, az ég kék, Orbán propagandaweblapja pofára esett a bíróságon

Gyorsan telik az a jegyzetfüzet, amelyben az orbánista propagandakiadványok Jobbikkal szemben elvesztett pereit írjuk. A G. Fodor Gábor-féle 888 mellé újabb strigula került: a bíróság első fokon kimondta, a párt kampánybeszámolójáról hazudtak ordasat.

Most a kormányzati „agytröszt” G. Fodor Gábor által vezetett 888 nevű, beazonosíthatatlan formáció volt kénytelen szembesülni azzal, hogy ha leírnak valamit, azt nem árt, ha bizonyítani is tudják – áll a Jobbik Sajtóosztályának lapunkhoz eljuttatott közleményében. Mint írják, ez az oldal is részese voltak ugyanis annak a nyári hazugságözönnek, amelyben a legerősebb ellenzéki pártot a kampánybeszámolójának szabálytalanságával, illetve plakátcégeknek való tartozással vádolták annak ellenére, hogy a cikkeik megjelenése előtt ezeket a Jobbik már több közleményben is tételesen cáfolta.

Miután a bíróságon kiderült, hogy még arról sincsen fogalmuk sem, hogyan kell kinéznie egy párt beszámolójának, ott milyen tételeket hogyan kell feltüntetni, a csúfos felsülésüknek egy újabb, immáron megszámlálhatatlanul sokadik pervesztésük lett az eredménye, amely miatt újfent helyreigazítást kell közzétenniük, illetve jelentős összegű perköltséget kell megfizetniük a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete szerint – írja az ellenzéki erő sajtóosztálya.